Algemene Voorwaarden

Bestellen

1. Prijzen
De BTW is bij de vermelde prijzen inbegrepen.

Leveren

2. Minimale bestelwaarde
Er is geen minimale bestelwaarde. 

3. Verzendkosten
Per bestelling betaalt u slechts éénmaal de verzend- en verpakkingskosten ongeacht het aantal bestelde artikelen of eventuele nazendingen.
Bij bestellingen boven € 50,- betaald u geen verzendkosten.

4. Levering
Wij leveren uw bestelling snel en rechtstreeks. U heeft elk artikel 7 dagen lang vrijblijvend op zicht. U kunt uw bestelling binnen 7 dagen, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, terugsturen als u niet helemaal tevreden bent. Natuurlijk mag u het ook ruilen tegen een ander artikel. In beide gevallen blijven de verzend- en verpakkingskosten van de artikelen voor uw rekening, alsmede de retourkosten.
Indien u de door u bestelde artikelen niet binnen 7 dagen terugstuurt, beschouwen wij deze artikelen als door u gekocht.
 

Betalen

5. Betaling ineens
Betalen is alleen mogelijk middels bankoverschrijving en moet binnen 3 werkdagen afgerond zijn.
Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk betalingen via Ideal aan te kunnen bieden.
 

Garantie

6. Garantie
Mudoto jewels biedt 3 maanden garantie, naast de wettelijke rechten, op alle artikelen en garandeert dat elk geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften.

7. Reparatie sieraden
Onze artikelen zijn van uitstekende kwaliteit. Mocht desondanks eens een reparatie nodig zijn, dan kunt u contact opnemen via info@mudoto.nl
Voor reparaties duurder dan € 25,- sturen wij u een gedetailleerde schriftelijke offerte. Blijven de kosten onder dit bedrag, dan gaan wij ervan uit dat u hiermee instemt en voeren de reparatie uit.

Klachten

8. Klachten
Natuurlijk doen wij er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Mocht u toch niet tevreden zijn over onze producten of diensten, dan kunt u dit melden aan ons: info@mudoto.nl. Wij zullen dan eerst in overleg met u proberen tot een goede oplossing te komen. Als u uw klacht per mail stuurt, krijgt u  van ons binnen 8 dagen na ontvangstdatum van uw klacht antwoord over de afhandeling van uw klacht.
 

Algemeen

9. Algemeen
Voor elk aanbod geldt: levering zolang de voorraad strekt. Lichte afwijkingen zijn mogelijk.

10. Bewaren van de bestelgegevens
De besteltekst wordt bij ons niet bewaard en kan ná afsluiting van de bestelling niet meer worden opgeroepen. Onmiddellijk na het versturen van de bestelgegevens kunt u deze echter uitprinten. Verder ontvangt u per e-mail, wanneer u een juist e-mailadres hebt opgegeven, een bevestiging van ontvangst van uw bestelling met alle bestelgegevens. De technische bereikbaarheid van uw mailbox is hiervoor een voorwaarde.

11. Gegevensbeveiliging
De voor de verkoopafhandeling benodigde gegevens worden opgeslagen en in het geval van bestelafhandeling aan ons doorgegeven. Het opgegeven telefoonnummer gebruiken wij voor eventuele vragen over uw bestelling. Adresgegevens worden niet voor reclamedoeleinden benut.

Om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens tijdens het doorgeven via internet te waarborgen, zetten wij bij alle formulieren de SSL-techniek in. Daarom komen er tijdens het internetbezoek bij de online-bestelafwikkeling "cookies" in beeld. In deze cookies wordt alleen technische en in geen geval persoonlijke informatie opgeslagen. Kijk voor meer informatie over deze punten ook op onze pagina Gegevensbeveiliging met SSL.